Aktuellt

2019/03/04

Vi ses i Milano

Mellan den 9e och 14e april kommer vi visa ett urval av våra produkter på ”Euroluce – the International Lighting Exhibition” i Milano. Du hittar oss i paviljong 13, F15. Hoppas vi ses där!

Här kan du ladda ner vår pressrelease och vårt press-kit.

2019/02/21

Nu finns våra produkter som BIM-objekt

Du som är arkitekt kan nu ladda ner 3D-filer för alla våra produkter på bimobjecs.com.

Projektet är delfinansierat av Europeiska unionen, genom EU:s regionala utvecklingsfond.

2019/02/04

Örsjö lanserar kollektion med Gert Wingårdh, Sara Helder och Ingegerd Råman

När de tre parterna Örsjö Belysning, Wingårdhs och Ingegerd Råman först möttes var ambitionen att tillsammans ta fram en ny produkt. Men det goda samarbetet och den gemensamma strävan efter tidlös design och hållbar formgivning resulterade i hela fem olika lampor. Två kollektioner i kontrasterande material. “Morgondagens designklassiker” spår Roland och Peter Hjalmarsson, Örsjö Belysning.

2019/01/17

Unikt projekt för Nationalmuseum

Vi har precis levererat en specialgjord armatur till Nationalmuseums restaurang. Projektet gjordes i samarbete med Matti Klenell. Vi är också väldigt stolta över att vår produkt Skyline av Folkform nu är en del av den permanenta utställningen på samma museum.

2019/01/11

Stockholm Furniture & Light Fair 2019

Snart är det dags igen och vi kommer så klart finnas på plats med ett spännande urval av produkter. Du hittar oss i monter A 05:11 mellan den 5e och 9e februari.

2019/01/11

Drottningen får Skyline på 75-årsdag

Vi är stolta över att den svenska regeringen har valt vår lampa Skyline som nationens gåva till Drottning Silvia på hennes 75-årsdag. Denna bordslampa kompletterar nu golvlampan som redan är installerad på Kungliga slottet sen Silvias 70-årsdag.